sâmbătă, 31 iulie 2010

EPISODUL 1 "FESTIVALUL SIGHISOARA MEDIEVALA"

Sperantele noastre, ale celor care doreau o atmosfera medievala in Cetatea Sighisoara, pareau a fi naruite anul trecut dupa esecul si desfiintarea Garzii Cetatii Sighisoara. Odata cu Festivalul Sighisoara Medievala 2010, unde si-a facut aparitia,  pentru prima oara ORDINUL CAVALERILOR CERB, aceste sperante au reinviat in inimile noastre. Cui ii datoram acest lucru?  Unui cerb ... exacerbat ... actorul si regizorul Nelu Roman, care a dus o lupta ... acerba ... in ultimele zile inainte de festival pentru a infiinta, a echipa, a antrena si a organiza ordinul, care a facut fata cu brio debutului. Ii multumim si le multumim tuturor cavalerilor si domnitelor. In cuntinuare puteti viziona pe blog fotografii cu acesti baieti minunati si cu frumoasele domnite ale ordinului si montajele video ale luptelor cavalerilor din timpul festivalului.






3 comentarii:

  1. Vivat, vivat, vivat! :) Frumos ordin. Abia astept urmatoarele intalniri. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo,nelu! :) superb! in sfarsit! vasile

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne poti ajuta votandu-ne cu un clic de 5 stele, dat zilnic pana in 20 dec. Sustine si tu Sighisoara!! Nu costa nimic in afara de un simplu clic pe site-ul
    http://clipedeinspiratie.ro "sighisoara-middle-age-2011-guide-demploi"
    Este un proiect initiat pentru sustinerea vietii culturale-sociale si de ce nu turistice in sighisoara. Nu e greu. Un singur clik pe zi pana in 20 dec. :)
    Haideti ca se poate!

    RăspundețiȘtergere